top of page

Alle soorten krullen

Krullen hebben de laatste tijd steeds meer aandacht gekregen in de beauty-wereld. Er zijn veel verschillende manieren om krullen te krijgen, of je nu van nature krullend haar hebt of niet. In deze blog bespreken we de verschillende soorten krullen en hoe je ze het beste kunt verzorgen.


Natuurlijke krullen

Als je van nature krullend haar hebt, is het belangrijk om het goed te verzorgen om pluizig haar te voorkomen. Een goede conditioner en hydraterende haarmaskers zijn essentieel om je krullen zacht en glanzend te houden. Gebruik bij het stylen van je haar een diffuser, omdat dit de krullen beter definieert dan een normale föhn. Gebruik met slapen een zijden kussensloop omdat dit de hydratatie in je haar houd en jouw haarstijl verlengt.

Als je je natuurlijke krullen wilt verbeteren, overweeg dan om te investeren in een goede knipbeurt die je krullen optimaal benut. Ga op zoek naar een kapper die gespecialiseerd is in het knippen van krullend haar, bijvoorbeeld bij Bonita Cabello ben je aan het juiste adres!


Krullen maken met styling tools

Als je geen natuurlijke krullen hebt, zijn er veel verschillende styling tools beschikbaar om ze te maken. De meest gebruikte tools zijn krultangen, krulspelden en hot rollers.


Krultangen zijn er in verschillende maten en vormen. Hoe kleiner de krultang, hoe strakker de krul. Als je grotere, lossere krullen wilt, kies dan een grotere krultang. Krultangen zijn eenvoudig te gebruiken, maar het is belangrijk om je haar goed te beschermen met een hittebeschermer voordat je de krultang gebruikt.

Krulspelden en hot rollers zijn ook goede opties voor het maken van krullen. Ze zijn zachter voor je haar dan krultangen, omdat ze geen directe hitte gebruiken. Het nadeel van krulspelden en hot rollers is dat het wat langer duurt om krullen te maken, omdat je het haar moet wikkelen en laten zitten voordat je het losmaakt.


De beste en minst schadelijke optie is een heatless curler van BoYou. Dankzij deze tool heb je geen hitte meer nodig om een geweldige bos met volume en krullen te krijgen. Door verschillende draaitechnieken kan je verschillende krullen creëren. Het is niet voor niets dat deze viraal ging op tiktok.


Krullen verzorgen

Ongeacht hoe je je krullen hebt gekregen, het is belangrijk om ze goed te verzorgen. Een conditioner en hydraterende haarmaskers zijn ook hierbij essentieel. Gebruik daarnaast een goede leave-in om je krullen zacht en glanzend te houden.

Kam je krullen nooit als ze droog zijn, omdat dit pluis kan veroorzaken. In plaats daarvan kun je je haar kammen terwijl je in de douche staat, nadat je conditioner hebt aangebracht. Gebruik een octopus brush om je krullen te ontwarren en laat je haar dan aan de lucht drogen of gebruik een diffuser om het te stylen. Slaap op een zijden kussensloop voor extra lang plezier van mooi glanzend haar.Krullen zijn een mooie en veelzijdige haarstijl, of je ze nu van nature hebt of ze zelf maakt met styling tools. Het is belangrijk om ze goed te verzorgen en de juiste producten te gebruiken om ze zacht en glanzend te houden. Met de juiste verzorging kun je genieten van prachtige krullen die de show stelen! Shop daarom jouw producten op www.boyou.nl

Website met producten voor krullen

Krullen met een krultang in een Balayage

Natuurlijke krullen in een bruidskapsel

Natuurlijke krullen

140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ranken

コメント


bottom of page