top of page

Waarom zou ik voor Olaplex kiezen?

Als het gaat om haarverzorging, is Olaplex een merk dat veel populariteit heeft vergaard vanwege zijn unieke eigenschappen en voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor Olaplex zou kunnen kiezen:

  1. Herstelt beschadigd haar: Olaplex staat bekend om zijn vermogen om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Het helpt bij het herstellen van gebroken en zwakke haarverbindingen die kunnen optreden als gevolg van chemische behandelingen, zoals kleuren, blonderen en permanenten, maar ook door hitte en mechanische schade.

  2. Vermindert haarbreuk: Door de bescha


digde haarverbindingen te herstellen, vermindert Olaplex effectief haarbreuk. Dit resulteert in sterker haar dat minder snel zal breken, zelfs bij dagelijkse styling en manipulatie.

  1. Verbetert de algehele haarconditie: Het gebruik van Olaplex kan de algehele conditie van je haar verbeteren. Het helpt het haar gezonder, gladder en glanzender te maken, waardoor het er over het algemeen beter uitziet en aanvoelt.  1. Compatibel met chemische behandelingen: Een ander voordeel van Olaplex is dat het kan worden gebruikt in combinatie met verschillende chemische behandelingen, zoals kleuren en blonderen. Het wordt vaak toegevoegd aan de verf of blondering om de schade aan het haar tijdens het proces te minimaliseren.

  2. Geschikt voor alle haartypes: Olaplex is geschikt voor alle haartypes, of je nu stijl, krullend, fijn of dik haar hebt. Het kan worden gebruikt door mensen met natuurlijk haar, gekleurd haar of haar dat chemisch behandeld is.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel Olaplex veel voordelenheeft, het niet alle haarproblemen kan oplossen. Het is raadzaam om de instructies van de fabrikant te volgen en indien nodig advies in te winnen bij een professionele kapper of haarstylist. Wij bij Bonita Cabello werken ook met olaplex u kunt altijd even langskomen in Barendrecht!


19 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Ranken

1 Comment


Inmiddels gebruik ik enkele jaren Olaplex en ik ben erg tevreden met het product. De shampoo gebruik ik twee keer per week (1 munthoeveelheid op een flink bos met haar) en 1 x p 2 weken de conditioner. Verschillende keren is mij gevraagd welk haarproduct ik gebruik vanwege de gezonde uitstraling.

Naast de shampoo en conditioner hoef/gebruik ik verder niets in mijn haar. Let wel op: niet teveel gebruiken en goed uitspoelen want anders heb je zo weer vet haar. Dit komt best nauw.

Like
bottom of page